אני דודו.
יליד 1981.
מושבניק במקור וכבר הרבה שנים בתל אביב.
מאכיל את המשפחה והחברים בערך אותו מספר שנים,
שברובן נצמדתי למתכונים
כדי לא לבאס אותם עם פאשלות.
עד שמתישהו אזרתי אומץ והתחלתי לאלתר.
(כמובן שזה עוזר שיש בן זוג,
שאפשר לעשות עליו ניסויים :-)
ואז בא לי לספר על זה לעוד אנשים.
וכך
הגעתי הלום.
אני (עדיין) לא טבעוני. רק צמחוני שאוכל (מעט!) דגים,
אבל משתדל להפחית כמה שיותר מוצרים מהחי.
בהתאם, רוב המתכונים בבלוג יהיו טבעוניים.
כמו כן כישורי הצילום שלי דלים, ומצלמתי היא בנייד.
ולכן התמונות בינוניות :-( אבל המתכונים לעילא!
עמכם הסליחה. מתישהו אולי גם בזה נטפל..
מה מקור השם צמחונום?
כשחיפשתי שמות זה פשוט קפץ לי לראש.
צמחונום כמו אגרונום.
וכמו צמחוני + נומנומנום (יעני טעים)
יליד 1981.
מושבניק במקור וכבר הרבה שנים בתל אביב.
מאכיל את המשפחה והחברים בערך אותו מספר שנים,
שברובן נצמדתי למתכונים
כדי לא לבאס אותם עם פאשלות.
עד שמתישהו אזרתי אומץ והתחלתי לאלתר.
(כמובן שזה עוזר שיש בן זוג,
שאפשר לעשות עליו ניסויים :-)
ואז בא לי לספר על זה לעוד אנשים.
וכך
אני (עדיין) לא טבעוני. רק צמחוני שאוכל (מעט!) דגים,
אבל משתדל להפחית כמה שיותר מוצרים מהחי.
בהתאם, רוב המתכונים בבלוג יהיו טבעוניים.
כמו כן כישורי הצילום שלי דלים, ומצלמתי היא בנייד.
ולכן התמונות בינוניות :-( אבל המתכונים לעילא!
עמכם הסליחה. מתישהו אולי גם בזה נטפל..
מה מקור השם צמחונום?
כשחיפשתי שמות זה פשוט קפץ לי לראש.
צמחונום כמו אגרונום.
וכמו צמחוני + נומנומנום (יעני טעים)
אני בולס עוגה ברוב חן |
דודו, הבלוג שלך מקסים! תודה
השבמחקאיזה כיף לשמוע! תודה רבה :-)
מחקהשם של הבלוג מצויין!
השבמחקיאללה הלכתי לקרוא
תודה!
מחקנראה מקסים וטעים!!
השבמחקאחלה בלוג!
השבמחקתודה רבה :-)
מחקאתה נורא נורא מצחיק! איזה סיפורים נהדרים.
השבמחקועכשיו אני הולכת להתעמק במתכונים :-)
תודה רבה! שימחת אותי מאד :-)
השבמחקפתאום גיליתי את הבלוג שלך (דרך המאמר של מאיה מירום בידיעות..) ושמחתי בו מאד. הולכת לנסות את הקובה.אספר איך יצא
השבמחקתודה רבה! אשמח לשמוע איך יצא :-)
מחקסתיו השכנה אומרת שמעולה. עוד לא טעמתי. אבל הקטע של לרדד והמכשיר של האמפנדס נחל כישלון מחפיר. אז עשיתי כמנהג הכורדיות : גילגלתי לכדור תקעתי אצבע מלאתי וסגרתי. הולכת לטעום עכשיו בההההי!
מחקהידד על שטעים לסתיו! אבוי לכשלון הרידוד :-( מה היתה הבעיה בדיוק? והידד (2) על כך שהצלחת עם האצבע!
מחקואני במתח לגלות מה את בעצמך חשבת על התוצאה..
תודה על העדכון :-)
גמעתי בשקיקה את *כל* המילים והצבעים בבלוג שלך.
השבמחקאתה ממכר :)
עכשיו נותר לי רק לטעום ואני בכלל לא צמח/טבע-ונית... בתיאבון לי!
תודה רבה רבה, אביב! התגובה שלך שימחה אותי מאד :-)
מחקאבוי, גיליתי את הבלוג בשעת צהרים. אני גוועת! אני רוצה קציצות, דאל של אורי, ממרח שעועית ואם אפשר גם עוגת פרג-לימון. בקרוב אתחיל בבדיקה מעמיקה של המתכונים.וראשון-הבונזו עם השעועית אדומה ולימון פרסי שיש לו שם שאיני יכולה לבטא, ודאי שלא לכתוב. תודה!
השבמחקיאאאאא!!! התגובה שלך שימחה אותי עד מאד! אשמח לעדכונים על התוצאות של הבישולים :-)
מחקקראתי את המתכונים בבלוג שלך ונראה לי שאכין רבים מהם! נראה טעים מאד!
השבמחקמה שחסר לי זה פרוט כמויות התבלינים.
נראה לי שיהיה מאד לעזר אם תציין את כמות התבלינים שאתה השתמשת בכל אחד מהמתכונים שאתה מפרסם וכל אחד כמובן יעשה את ההתאמות שלו לפי טעמו אבל יהיה בסיס כלשהו להתחלה.
תודה מראש
דורית
תודה על הפידבק, דורית :-)
מחקלגבי כמויות התבלינים - אני לרוב לא מציין כי זה עניין של טעם, אבל מקבל את הערתך ואתקן איפה שצריך
חייבת להגיד שאתה כותב נפלא. ומרגש. וכיף לי מאד לקרוא אותך.
השבמחקבאתי בגלל שירלי
אבל אני נשארת לגמרי בגללך.
מחכה לרשימות הבאות שלך :)
תודה רבה! מאד מאד כיף לשמוע :-)
מחקאיזה כיף! מי באה בגללי??
מחק